BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

February 11, 2010

Rebranding blog.....

Assalamualaikum, asalnya blog ni diwujudkan utk assignment english masa kat intec...skrang sume post yg lame2 dh dibuang. Dgn AZAM BARU time cuti winter ni, insya Allah blog ni akan di'update' dari masa ke masa. Isi kandungan blog ni x tau lar nak tulis ap, rasanya mcm nak tulis bebas jer la. Mungkin tazkirah, coretan perjalanan atau pengalaman ke atau ap2 aje yg relevan utk ditulis...semoga memberi manfaat kepada penulis dan pembaca...

1 comments:

faiq zaini said...

go go chayok2..
cite la sket pasal awak..
sy nk sgt bkenalan ngan awak tau.
*wink2*
ahaha..
gitu la.. baru syantoh..
hoyeh..